LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Kakao lila

Plåtburk Kakao är den perfekta behållaren för förvaring av chokladpulver, vilket inte minst många hushåll med barn ständigt har i skafferiet. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Kakao är den perfekta behållaren för förvaring av chokladpulver, vilket inte minst många hushåll med barn ständigt har i skafferiet. Med denna lekfulla och charmiga lila behållare med kossor och fransk text från märket Derrière La Porte / Dixie blir det betydligt trevligare att ha pulvret framme på en lättillgänglig plats en stor del av tiden, och den kan därmed fungera som en inredningsdetalj i köket. Det är helt enkelt ett väldigt enkelt sätt att göra hemmet lite trevligare och något ett måste för den som verkligen älskar varm choklad.

Burken är gjord i plåt och är därmed stabil och hållbar. Måtten är 12 x 8 x 19 cm, vilket gör den smidig och lätthanterlig, och den får plats på de allra flesta ytor där man kan tänkas vilja ha den.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000030412
Lev. artikelnummer: 64213
Vikt: 208 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte