LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Flingor gul

Plåtburk Flingor är en uppiggande behållare för förvaring av till exempel flingor eller müsli – något som kan göra även den mest morgontrötte på något bättre humör. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Flingor är en uppiggande behållare för förvaring av till exempel flingor eller müsli – något som kan göra även den mest morgontrötte på något bättre humör. Det lekfulla motivet med gul färg, kycklingar och sädeslag, kompletterat med fransk text, är utformat av märket Derrière La Porte / Dixie. Resultatet är en produkt som uppskattas av så väl barn som vuxna med sinnet för lekfullhet intakt.

Burken är gjord i plåt och är både stabil och hållfast. Måtten är 18 x 10 x 24 cm, och därmed är den smidig och passar in på de allra flesta naturliga förvaringsställen i ett kök – och med en sådan här trevlig design låter man gärna flingorna stå framme på en synlig och lättillgänglig plats.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034007812
Lev. artikelnummer: 64252
Vikt: 314 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte