LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Gryn/korn grön

Plåtburk gryn är precis som namnet antyder en burk som är lämplig att förvara gryn i. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk gryn är precis som namnet antyder en burk som är lämplig att förvara gryn i. Men det är inte vilken burk som helst, utan en mycket elegant designad burk från märket Derrière La Porte / Dixie. Det orientaliskt inspirerade motivet med fransk text mot grön bakgrund skapar rätt känsla för förvaring av till exempel couscous, mannagrym, bulgur eller quionoa. Burken är perfekt att ha ståendes framme synligt och lättillgängligt, gärna bredvid andra behållare från samma märke, som så kaffeburk, teburk och flingburk.

Burkens material är en stabil och hållfast plåt och måtten är 12 x 10 x 20 cm, vilket gör att den är smidig att ställa in i de flesta skåp eller på hyllor och liknande ytor i köket.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034007829
Lev. artikelnummer: 64322
Vikt: 211 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte