LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Kaffebönor ceriseröd

Plåtburk kaffebönor från DLP / Dixie är en charmig, elegant & lekfullt utformad behållare för kaffepulver/kaffebönor. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Plåtburk kaffebönor är en charmig, elegant och lekfullt utformad behållare för kaffepulver eller kaffebönor, som är gjord märket Derrière La Porte / Dixie. Denna burk är rymlig (måtten är 14 x 8 x 20 cm), men lätt att förvara på olika ytor och i olika utrymmen. Ett pålitligt knäpplock gör att man kan vara tryggt förvissad om att inget läcker och ramlar ut, samtidigt som själva materialet av plåt är både stabilt och hållbart över en längre tidsperiod. Det kafferelaterade motivet med lekfullt utformad kaffekvarn, bönor och bär på ceriseröd bakgrund kompletteras med fransk text och skapar en trevlig helhet som gör att man gärna låter kaffeburken stå framme på en synlig och lättåtkomlig plats mellan bryggandet. Det blir helt enkelt en slags mysig inredningsdetalj i köket.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034002961
Lev. artikelnummer: 64223
Vikt: 188 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte