LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Sockerströare röd

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Sockerströare från märket Derrière La Porte / Dixie är en charmigt designad behållare för förvaring av socker som fungerar som ströare i och med att det finns en pip på ena sidan av den.

Motivet använder till stor del röd färg, och föreställer bär i form av bland annat jordgubbar och fransk text används som smyckning. Locket på denna burk sitter fast ordentligt med två gångjärn baktill och ett knäppe på burkens framsida, så att man kan strö socker utan att vara orolig för att tappa det.

Sockerströarens material är stabil och hållfast plåt. Måtten är 13 x 9 x 19,5, vilket gör att den är tillräckligt liten för att få plats i de utrymmen som vanligtvis används för att ställa den i kök, så som skåp och hyllor. En stor fördel med det vackra motivet är givetvis att man gärna kan ha burken ståendes synligt lättillgängligt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034006280
Lev. artikelnummer: 64261
Vikt: 200 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte