LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Tepåsar M. Fack Vit

Plåtbruk Tepåsar vit är en tjusig behållare speciellt avsedd för te i form tepåsar. Läs mer

  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag
  • Fraktfritt över 599 kr, annars 39 - 49 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
Beskrivning

Plåtbruk Tepåsar vit är en tjusig behållare speciellt avsedd för te i form tepåsar. Den har en lekfull och charmig design som är ett slags signum för tillverkaren, Derrière La Porte / Dixie. Med denna snygga burk behöver man inte ställa in sitt te i skafferiet, utan man kan ha det framme på en hylla då burken blir en slags inredningsdetalj i sig. Tillsammans med märkets andra behållare, till exempel för kaffe, pasta, ris, chokladpulver och liknande kan man skapa ett tema med en positiv känsla i köket genom dessa burkar, men det går givetvis även bra att köpa denna separat.

Burken är gjord av stabil plåt med vit färg i grunden med ett förtjusande motiv samt fransk text. Burken har sex olika fack för sortering av tepåsar, som inte hamnar huller om buller bara för att burken skakas lite. Storleken är 20 x 16 x 7 centimeter, så den får lätt plats på många olika ytor och även i rätt trånga utrymmen, men den rymmer ändå många påsar av te.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034024567
Lev. artikelnummer: 64382
Vikt: 366 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte