LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Ris basmati hallonröd

Plåtburk Ris Basmati är en tjusig behållare som är avsedd speciellt för förvaring av ris. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Ris Basmati är en tjusig behållare som är avsedd speciellt för förvaring av ris. Burken är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie och har en design som är typiskt för detta: lekfull, kreativ och lättsam design och samtidigt är detaljerad, noggrann, ambitiös och elegant. I detta fall är det ett risrelaterat tema med orientaliska motiv och fransk text mot en hallonröd bakgrund. Burken är snygg at ha ståendes framme på en hylla, och kan tillsammans med märkets andra livsmedelsburkar i vårt sortiment, till exempel för pasta, kaffe, te, flingor och liknande, bilda ett tema som skapar en fin helhet som påverkar inredningen i hela ditt kök.
Denna burk är gjord av en stabil och hållfast sorts plåt och har måtten 13 x 10 x 19 centimeter, vilket gör den smidig nog att passa in på många ytor och även i rätt trånga utrymmen, samtidigt som den rymmer en hel del ris.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000023476
Lev. artikelnummer: 64143
Vikt: 209 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte