LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Socker rosa

Plåtburk Socker är en bedårande behållare för förvaring av exempelvis socker. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Socker är en bedårande behållare för förvaring av exempelvis socker. Den lekfulla och fina designen går i linje med vad som är signumet hos märket Derrière La Porte / Dixie. Här varvas detaljrika och finurliga teckningar med fransk text mot rosa bakgrund. Burken passar utmärkt för dig som gärna har livsmedel som socker nära till hands i ditt kök, ståendes synligt på en hylla, då burken blir som en inredningsdetalj som hjälper till att höja känslan i rummet, till skillnad från vanliga, anonyma och grå brukar. Denna burk matchar även andra behållare av märket, för exempelvis kaffe, te, flingor och ris, och tillsammans kan de bilda en enhetlig samling.

Burkens mått är 13 x 10 x 19 centimeter, så den passar in på de flesta tänkbara ytor och utrymmen. Materialet är stabil plåt som håller väl under en lång tid.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000006530
Lev. artikelnummer: 64142
Vikt: 213 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte