LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Tuttifrutti

Plåtburk tuttifrutti är en tjusig behållare för förvaring av till exempel frukostingredienser så som musli eller flingor, gjord av märket Derrière La Porte / Dixie. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk tuttifrutti är en tjusig behållare för förvaring av till exempel frukostingredienser så som musli eller flingor, gjord av märket Derrière La Porte / Dixie. Den glada och detaljrika designen, föreställande mängder med ingredienser i müsli i form av frukter och sädesslag samt en frukostskål på rosa och zinkfärgad bakgrund, kompletteras med fransk text och bildar en förtjusande helhet som kan lätta upp stämningen något även för den mest morgontrötte.

Med denna tjusiga burk behöver man inte heller ställa undan förpackningen från de öppna ytorna, utan den är snygg nog att stå framme – inte minst om den står bredvid andra produkter i samma stil från samma märke, som kaffeburk, teburk och liknande. Måtten är 18 x 10 x 24 cm, så den får plats på de flesta relevanta ytor och utrymmen. Plåtmaterialet är stabilt och hållbart, och lätt att tvätta.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000027948
Lev. artikelnummer: 64193
Vikt: 318 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte