LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Rice

Rund Korg Raffia Dots Stor

Rund korg tillverkad av raffia, kan användas som brödkorg, skydd till varma ugnsformar eller till förvaring. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Handgjord rund korg tillverkad av raffia med färgglada handbroderade prickar. Korgen kan användas som brödkorg, skydd till varma ugnsformar eller till förvaring mm.

Material: Raffia. Mått: H 9 x D Ø 35 cm.

Information om Raffia:
Raffia kommer från palmblad och all raffia som används vid tillverkning av Rice produkter kommer från Madagaskar. Dessa fantastiskt vackra produkter är alla tillverkade för hand och Rice produktion & tillverkning hjälper/stödjer mer än 300 familjer på den Röda ön.
Då raffia är en naturprodukt så återspeglas detta på dess färg. Det kan betyda att två produkter inte har exakt samma färgnyans vilket gör produkterna både unika & charmiga. Raffian färgas med Basic Dye som är fri från AZO.
Raffiaprodukter som är färgade bör ej utsättas för vatten & ej stå i direkt solljus då detta kan bleka dess färger.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315222647
Lev. artikelnummer: BSBRE-CEPIEL
Vikt: 464 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice