LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Buljong/Te grön

Plåtburk Buljon/te är stilig behållare för förvaring av till exempel löste, te i påsform eller buljong. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Buljon/te är stilig behållare för förvaring av till exempel löste, te i påsform eller buljong. Den är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie som är kända för en unik design med kreativitet, lekfullhet och elegans och användande av fransk text. Så är även fallet med denna burk med terelaterat motiv mot grön bakgrund, som är så snygg att den gärna får stå framme på en hylla eller annan synlig och tillgänglig plats. Man kan även skapa ett tema i köket med andra produkter från samma märke, som behållare för pasta, ris, flingor, kaffe och chokladpulver etc.

Burken, som är gjord av stabil och hållfast plåt och har sex separata fack, har måtten 20 x 16 x 7 centimeter, vilket gör den smidig men samtidigt rymlig.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000017222
Lev. artikelnummer: 64108
Vikt: 379 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte