LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Allt smått rosa

Plåtburk allt smått är – precis som namnet antyder – en behållare som passa utmärkt för förvaring av allt möjligt smått och gott. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk allt smått är – precis som namnet antyder – en behållare som passa utmärkt för förvaring av allt möjligt smått och gott. Förslagsvis till exempel för mynt, frimärken, usb-minne, gem och knappar. Måtten är bara 10 x 6 x 2 cm, vilket gör att den kan förvaras i de allra minsta utrymmen. Men med den gulliga och stilfulla designen från märket Derrière La Porte / Dixie kan man även gärna låta denna burk ligga framme på en synlig och tillgänglig yta, utan att det ser trist ut (tvärtom!). Kort sagt är detta en produkt som alla har användning för om man tilltalas av utseendet.

Bakgrundsfärgen är rosa och motivet kompletteras med fransk text. Burkens material är en stabil och hållbar plåt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: 64238
Vikt: 46 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte