LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Bomullspinnar Grå Ruta

Plåtburk Bomullspinnar är en smidig lösning för förvaring av bomullspinnar som passar väl in i ett badrum. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Bomullspinnar är en smidig lösning för förvaring av bomullspinnar som passar väl in i ett badrum. Motivet med tops i olika färger kombineras med flera textinslag på franska. Burkens märke är franska Derrière La Porte / Dixie. Med denna produkt livas badrummet upp lite, samtidigt som man får en utmärkt behållare att förvara sina örontops i, och man slipper att gömma undan dem i badrumsskåpet om man inte vill det.

Produkten är en rund burk i metallfärgat material som matchar de flesta tänkbara bakgrunder. Burken har måtten åtta centimeters diameter och tio centimeters höjd, vilket gör att den får plats på de flesta olika ytor och hyllor där man kan tänkas vilja ställa den.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034009663
Lev. artikelnummer: 64308
Vikt: 85 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte