LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Medicin (röd)

Plåtburk Medicin är en härligt kreativ och lekfullt tjusig behållare från det uppskattade märket Derrière La Porte / Dixie som är avsedd speciellt för medicinförvaring. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Medicin är en härligt kreativ och lekfullt tjusig behållare från det uppskattade märket Derrière La Porte / Dixie som är avsedd speciellt för medicinförvaring. Det barnteckningsnära men stilsäkra motivet med fransk text mot röd bakgrund får en på lite bättre humör varje gång man ser det, oavsett om man råkar vara inne i en period som dessvärre innebär vissa smärtor eller ej.

Materialet som denna burk är gjord i är en stabil och hållbar variant av plåt. Måtten är 38 x 16 x 12 centimeter, vilket gör den lätt att förvara i de flesta tänkbara utrymmen. Men med denna snygga design kan burken givetvis stå framme och skina (lika givetvis förutsatt att innehållet inte är en hälsofara för exempelvis barn i omgivningen, naturligtvis).

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000011466
Lev. artikelnummer: 64117
Vikt: 537 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte