LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Hemligheter svart

Plåtburk Hemligheter är en lite mystisk och spännande behållare, med märket Derrière La Porte / Dixie karaktäristiska eleganta men samtidigt lekfulla och lättsamma design. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Hemligheter är en lite mystisk och spännande behållare, med märket Derrière La Porte / Dixie karaktäristiska eleganta men samtidigt lekfulla och lättsamma design. Vad som ska förvaras i denna burk är helt upp till dig, men oavsett vilket kan du vara tryggt förvissad om att hänglåset som följer med försäkrar att det bara är du som har tillgång till innehållet.

Motivet som i stora delar går i svart och rosa kompletteras med fransk text. Burkens mått är 24 x 15 x 8 centimeter, så den är lätt att passa in i många olika utrymmen där man vill förvara den, men med den snygga designen och säkra låset kan man givetvis ha den framme utan att det gör något. Materialet är stabil och hållbar plåt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: P005-M020865
Vikt: 281 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte