LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Jolie Ris Cerice

Plåtburk Ris Rosa är avsedd speciellt för förvaring av ris. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Ris Rosa är avsedd speciellt för förvaring av ris. Burken är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie och har en design som är typiskt för detta: lekfull, kreativ och lättsam design och samtidigt är detaljerad, noggrann, ambitiös och elegant. Burken är snygg at ha ståendes framme på en hylla, och kan tillsammans med märkets andra livsmedelsburkar i vårt sortiment, till exempel för pasta, kaffe, te, flingor och liknande, bilda ett tema som skapar en fin helhet som påverkar inredningen i hela ditt kök.
Denna burk är gjord av en stabil och hållfast sorts plåt och har måtten 12 x 10 x 20 centimeter, vilket gör den smidig nog att passa in på många ytor och även i rätt trånga utrymmen, samtidigt som den rymmer en hel del ris.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034012083
Lev. artikelnummer: 64291
Vikt: 217 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte