LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Kakformar

Plåtburk Kakformar är en bedårande och gullig behållare för förvaring av bakrelaterade föremål, så som kakformar eller färdigbakat godis. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Kakformar är en bedårande och gullig behållare för förvaring av bakrelaterade föremål, så som kakformar eller färdigbakat godis. Den lekfulla designen är utformad av märket Derrière La Porte / Dixie, och använder sig av bakmotiv så som formar och redskap mot en rosa bakgrund med fransk text därtill.

Den är inte minst perfekt för dig som bakar ofta och vill ha dina redskap ståendes framme nära till hands, för med en så här elegant burk behöver man inte ställa undan den, och den matchar även märkets burkar för andra föremål, så som kaffe, flingor, te, ris med mera. Den är dock lätt att förvara i möjliga utrymmen, men måtten 24 x 22 x 9 cm. Materialet är en stabil och hållfast plåt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: 64253
Vikt: 366 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte