LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Knappar pastell

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Knappar pastell är en lekfullt men elegant utformad behållare för sysaker från märket Derrière La Porte / Dixie som passar för den som är mån om detaljer och ser alla föremål i sitt hem som en viktig del av inredningen. Med denna trevliga behållare behöver man inte heller gömma undan sina sysaker, utan kan låta dem stå framme utan att det ser trist ut – snarare tvärtom!

Motivet med olika detaljer från syverksamhet kompletteras med fransk text. Färgerna som används är i huvudsak behaglig gul, blå och rosa pastell. Denna burk har måtten 22 x 14 x 5 cm, och är därmed smidig att hantera då den får plats i de flesta utrymmen och på olika ytor. Materialet är en stabil och hållbar plåt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034002947
Lev. artikelnummer: 64235
Vikt: 238 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte