LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Kvitton

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk kvitton är en behållare för förvaring av exempelvis kvitton och räkningar, som gör administrativt arbete lite roligare och framförallt erbjuder en snyggare förvaring för dessa saker, vilket inte minst är bra om man behöver ha dem på en synlig och lättillgänglig plats och tycker att det lätt ser tråkigt ut. Designen är lekfull, charmig och elegant på samma gång och är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie. Motiv som knyter an till temat ekonomiska transaktioner kompletteras av fransk text inom samma område mot en blå bakgrund.

Denna burk är gjord av stabil och hållbar plåt. Måtten är 24 x 13 x 5 cm, vilket gör att lådan får plats på de flesta ställen där du kan tänkas vilja ha den, men samtidigt rymmer så mycket som de flesta behöver.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: 64220
Vikt: 201 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte