LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Linser blå

. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Linser blå är en behållare speciellt avsedd för linser och linsvätska från märket Derrière La Porte / Dixie, som bär deras typiskt eleganta och samtidigt lättsamma och lekfulla design med fransk text. Med en burk med tydligt motiv och utstående ljusblå färg är det inga problem att hitta sina linser – inte ens om synen råkar vara lite suddig när man letar efter dem. Och med en så här trevlig design kan gärna burken stå framme, synligt och lättåtkomligt när man behöver den, utan att det ser det minsta tråkigt ut (– tvärtom!).

Burkens mått är 13,5 x 15,5 x 7 centimeter, vilket gör den rymlig men samtidigt lättförvarad i många olika utrymmen. Materialet är stabil och hållbar plåt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034003043
Lev. artikelnummer: P005-M021195
Vikt: 221 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte