LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Mjöl vit

Plåtburk Mjöl vit är en charmerande behållare som är särskilt avsedd för förvaring av mjöl. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Mjöl vit är en charmerande behållare som är särskilt avsedd för förvaring av mjöl. Den är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie, och bär märkets signum i sin design: ambitiös och snygg utforming som ändå är lekfull och positivt tilltalande. I detta fall är det mer konkret ett mjölrelaterat motiv med fransk text mot en vit bakgrund. Den har fördelen att man ser tydligt vad den innehåller, och den är snygg nog att ha ståendes framme. Tillsammans med andra burkar från samma märke i vårt sortiment, till exempel för pasta, ris, kaffe, te och flingor, kan man skapa ett tema som lyser igenom i hela inredningen i ditt kök, men det går givetvis lika bra att bara köpa denna separat.

Burken är gjord i stadig plåt och har måtten 14 x 10 x 21 centimeter, vilken gör den lagom stor och rymlig men samtidigt lätthanterlig och den får plats på många hyllor och andra utrymmen.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: artnrhos dlp?
Vikt: 255 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte