LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Recept röd

Plåtburk Recept är en behållare med snygg och lättsam design från märket Derrière La Porte / Dixie, speciellt avsedd för receptförvaring. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Recept är en behållare med snygg och lättsam design från märket Derrière La Porte / Dixie, speciellt avsedd för receptförvaring. En perfekt produkt för dig som är mån om detaljerna i köket och inte vill ha sterilt och tråkigt utseende på dessa, och som behöver hjälp att hålla reda på recept. I denna burk följder det nämligen även med avdelare/kort för att smidigt kunna dela in recepten i olika i olika kategorier, dessa i olika färger och med fransk text i form av sauces (såser), confitures (sylter/marmelader), cocktails (drinkar/drycker), entrées (förrätt), plats (varmrätt), desserts (dessert/efterrätt).

Det köksrelaterade motivet på röd bakgrund är tryckt på en pålitlig och stabil plåt. Burkens mått är 20 x 13 x 18 centimeter, så den får enkelt plats på de flesta ytorna, men kan givetvis även stå framme och glänsa. Burken matchar även andra förvaringsburkar från samma märke för exempelvis, kaffe, flingor, ris och liknande, så det går att få en enhetlig samling i köket.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034006259
Lev. artikelnummer: 64264
Vikt: 432 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte