LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Skorpor röd

Plåtburk skorpor är en fantastiskt snygg behållare som är avsedd speciellt för till exempel skorpor, kex, smörgås och liknande. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk skorpor är en fantastiskt snygg behållare som är avsedd speciellt för till exempel skorpor, kex, smörgås och liknande. Den är gjord av märket Derrière La Porte / Dixie och har samma egenskaper som märkets design är känd för: en slags lekfull elegans som är ambitiöst genomarbetat med mycket detaljer. I detta fall är det ett motiv som knyter an till det tänkta innehållet tillsammans med fransk text mot en röd bakgrund.

Denna burk är gjord av hållbar plåt och har måtten 19 x 10 x 19, vilket gör den både smidig och rymlig på samma gång. Det finns en rad andra behållare för livsmedel från samma märke som denna burk matchar, och möjligheten finns att skapa ett tema i hela köket, men man kan naturligtvis även köpa bara denna om man önskar. I vilket fall fungerar burken som en inredningsdetalj som gör ditt kök lite trevligare om den står framme.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000030405
Lev. artikelnummer: 64206
Vikt: 296 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte