LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Smink Cerise

Plåtburk smink är en behållare med förtjusande design för förvaring av smink samt alla redskap, så som puderborste mm. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk smink är en behållare med förtjusande design för förvaring av smink samt alla redskap, så som puderborste mm. Märket är Derrière La Porte / Dixie och designens motiv är ett urval av sminkprodukter, flaskor och burkar med fransk text mot en cerise bakgrund. Behållaren passar för den som vill undvika opersonliga, grå och anonyma behållare och istället liva upp varje del av sitt hem med en trevlig prägel. Med denna burk behöver man inte längre ställa undan sina sminkprodukter så snart de inte används, utan burken är i sig ett trevligt inslag i inredningen som gärna får stå framme på en lättillgänglig plats.

Burken mått är 15 x 20 x 7 centimeter, så den är även smidig på så vis att den får plats på de allra flesta lämpliga ytor och utrymmen. Materialet är stabil och hållfast plåt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034008109
Lev. artikelnummer: 64257
Vikt: 327 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte