LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Spargris lila

Plåtburk Spargris är en spargris från märket Derrière La Porte / Dixie som bär deras karaktäristiska design: elegant men samtidigt lekfull och lättsam med fransk text. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Spargris är en spargris från märket Derrière La Porte / Dixie som bär deras karaktäristiska design: elegant men samtidigt lekfull och lättsam med fransk text. Med en snygg spargris som man gärna låter stå framme är det rimligtvis lättare att spara pengar. I detta fall är motivet saker som man kan använda de sparade pengarna till, till exempel kläder, presenter och skor, vilket ytterligare höjder motivationen.

Denna burk har ett vanligt lock som enkelt går att lyfta av för att komma åt innehållet, men pengarna förs in på ett klassiskt spargris-sätt, det vill säga genom en springa i toppen. Burkens mått är en diameter på tio centimeter och en höjd på tretton, så den får plats på de flesta ställen där man kan tänkas vilja ha den, men rymmer samtidigt ett stort antal mynt och sedlar. Materialet är en stabil och hållfast sorts plåt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 3662034004200
Lev. artikelnummer: P072-M020025
Vikt: 124 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte