LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Speldosa vaggvisa

Både en plåtburk för förvaring och en speldosa. När man vrider upp snurran spelas Brahms vaggvis. Texten hittar du här nedan. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Både en plåtburk för förvaring och en speldosa. När man vrider upp snurran spelas Brahms vaggvis. Texten hittar du här nedan.

Nu i ro, slumra in, allra kärestan min, låt en ängel ta din hand, bort till drömmarnas land, och låt tankarna fly, till en ny dag ska gry.

Och en ängel du ser, när i drömmen du ler, som i lysande prakt, vid din säng står på vakt, och med kyss på din mun, vaggar hon dig i blund.

Ack så skönt, slumra in, i bädden så fin, som blomman på äng, i en gungande säng. Och guds änglar de små, breda vingarna ut, och kring barnet de stå, till dess natten är slut.

Mått: 16 x 8 x 16 cm

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
Lev. artikelnummer: P005-M021315
Vikt: 236 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte