LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Småklämmor blå

Plåtburk Småklämmor är behållare för förvaring av småsaker så som till exempel klämmor, hårsnoddar, kam etc. , med en förtjusande design av märket Derrière La Porte / Dixie. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk Småklämmor är behållare för förvaring av småsaker så som till exempel klämmor, hårsnoddar, kam etc., med en förtjusande design av märket Derrière La Porte / Dixie. Burkens motiv går i samma stil som många andra av märkets underbara produkter. Här är diverse av liknande småsaker är avbildade på ett gulligt och lekfullt sätt mot en blå bakgrund, kompletterade med fransk text.

Denna burk är gjord av en slags plåt som är stabil och hållbar under en längre tid. Måtten är 8 x 8 x 9 centimeter, så den får plats även i relativt små lådor och trånga utrymmen. Men med ett så här fint utseende det går förstås även lika bra att ha burken framme, synligt och lättillgängligt.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000027986
Lev. artikelnummer: 64198
Vikt: 80 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte