LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Derriére la porte

Plåtburk Sysaker blå

Plåtburk sysaker är en tjusig behållare speciellt avsedd för förvaring av sysaker så som tråd, nålar, saxar, garn etc. från märket Derrière La Porte / Dixie. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Plåtburk sysaker är en tjusig behållare speciellt avsedd för förvaring av sysaker så som tråd, nålar, saxar, garn etc. från märket Derrière La Porte / Dixie. Detta märke är berömt för dess kreativa och lättsamma design som samtidigt är mycket elegant, och designen på denna burk går i samma spår. Syrelaterade motiv är placerade på en blå bakgrund med fransk text. Det bildar en snygg behållare som kan ligga framme utan att det känns som man skräpat ner.

Burken innehåller åtta olika stora fack, för smidig sortering av olika föremål. Måtten på burken, som är av en hållbar och stabil sorts plåt, är 38 x 16 x 9 centimeter, vilket gör den lätt att förvara i olika utrymmen, men samtidigt relativt rymlig.

Egenskaper

Varumärke: Derriére la porte
EAN: 9230000030436
Lev. artikelnummer: 64203
Vikt: 550 g

Om varumärket

Derrière La Porte grundades år 1992 & har en passion för färg, glädje & ljushet i vår vardag. Deras grund är att skapa funktionella produkter som kan omvandlas till dekorativa föremål. I deras sortiment finns bland annat plåtburkar, nyckelskåp & förvaringsboxar. Alla produkter med ett lekfullt & färgglatt signum.

Välkommen in till Dlp´s magiska värld.

Logo varumärke Derriére la porte