LyxigaPlåtburkar.se
79%
Logo varumärke Rice

Korg Raffia Natur Smiley

Raffiakorg Smiley, en praktisk & färgglad korg till förvaring av leksaker & andra små favoritprylar. Från Rice. Läs mer

79:- 379:-

Lagervara för omgående leverans

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Raffiakorg Smiley i ett samarbete mellan Smiley® och RICE, en praktisk & färgglad korg till förvaring av leksaker & andra favoritprylar. Korgen kan även användas som kruka men bör då täckas med plast eller annan innerdel så vattnet ej rinner igenom.

Korgen tillverkas för hand & det kan därmed förekomma skiftningar i färg, form & utseende vilket gör produkten än mer unik & charmig i sitt utförande. Om korgen blir konstant utsatt för solljus kan en viss blekning uppstå.

Material: Raffia. Mått: 27 x Ø 25 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315241389
Lev. artikelnummer: BSBEA-SMILN
Vikt: 920 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice