LyxigaPlåtburkar.se
Logo varumärke Rice

Plåtburk Klöver

Denna turkosa kakburk med en orange klöver samt ett rött gammeldags vågigt lock från danska Rice kan med fördel stå framme i köket och glänsa. Läs mer

  • Fraktfritt över 599 kr, annars 49 - 69 kr
  • Klarna Checkout och snabbkassa
  • Öppet köp 60 dagar
  • Beställ före kl 13 så skickar vi samma dag.
Beskrivning

Denna turkosa kakburk med en orange klöver samt ett rött gammeldags vågigt lock från danska Rice kan med fördel stå framme i köket och glänsa. Kan även användas till ris, makaroner, gryn och annat som man använder lite mer ofta. Mått: 20 x 13 cm.

Egenskaper

Varumärke: Rice
EAN: 5708315105193
Lev. artikelnummer: KIJAR-TR
Vikt: 403 g

Om varumärket

RICE är ett danskt inredningsmärke för hem och tillbehör, känt för färgstark melamin, handgjorda korgar, härliga förvaringsdetaljer för vardagsrum, kök och barnrum - allt i glada färger och allt du behöver för din vardag.

RICE arbetar med hjärtat att vara ett ansvarsfullt företag. Majoriteten av produkterna tillverkas i utvecklingsländer enligt internationella regler och riktlinjer. RICE deltar också aktivt i stödprojekt och supportarbete runt om i världen.

Företaget grundades 1998 och har sedan dess tillfört färg och glädje till hem i hela världen. RICE skapar melaminmuggar, tallrikar, bestick, förvaringskorgar, brickor och mycket annat. Produkterna är lika funktionella som snygga.

Logo varumärke Rice